Biodanza Limburg

  Groeien en verbinden

Integratieve Massage

 


Ons dagelijks tempo ligt vaak veel hoger dan goed is voor ons lichaam.Hierdoor ontstaat er disbalans wat kan leiden tot lichamelijke klachten en uiteindelijk reageert het lichaam met ziekte.

Door te vertragen en aangeraakt te worden kun je je zelf weer voelen en contact maken met dat wat er in je leeft.

Je lichaam als een geheel ervaren is opnieuw de balans vinden en je weer lekker in je vel voelen.

  

Integratieve massage is een uitnodiging om te luis­teren naar je lichaam. Het helpt je om lichamelijk en geestelijk te ontspannen, waardoor stress en energieblokkades verminderen.

Hierdoor kan de vitale lichaamsenergie vrijer stromen en komt het denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Integratieve massage komt tegemoet aan de fun­damentele behoefte van ieder mens om warm en liefdevol aangeraakt te worden.

Wat is Integratieve massage?

Integratieve massage combineert drie vormen van massage tot een vloeiend geheel.

  • DE DYNAMISCHE MASSAGE. Het lichaam wordt eerst op een zacht ritmische wijze gerold, geschud en gewiegd. Je wordt letterlijk en figuurlijk "bewogen". 
  • DE INTUÎTIEVE MASSAGE. Een rustige massage met warme olie. Strijkingen worden afgewisseld met diepere knedingen en fricties.
  • DE POLARITEITSMASSAGE. Door het zachtjes neerleggen van de handen worden tot slot bepaalde delen van het lichaam energetisch met elkaar verbonden

 

 


 

 
Opbellen
E-mail
Info