Biodanza en Massage voor koppels
"Groeien in verbinding"

Nieuw: 22 september 2023 organiseren we weer een weekend Biodanza en Massage voor koppels. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

Een subliem verwenweekend om samen met je partner door te brengen in quality time.

Wil je je relatie nieuw leven in blazen en verdiepen dan is dit weekend iets voor jou.


We hebben ervaren dat koppels die al jaren samen zijn nieuwe impulsen hebben gegeven aan hun relatie.


Als je al langer danst of bekend met met Biodanza en jouw partner nog niet dan is dit weekend een geweldige gelegenheid om ook je partner kennis te laten maken met de ervaringen van verbinding door de dans en aanraking.

We dansen en masseren in een warme en intieme setting van maximaal 6 koppels.
Vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag word je meegenomen in de wereld van nieuwe contact- en aanraakmogelijkheden, die de kwaliteit van de intieme relatie verhogen.

22 september 2023 - weekendworkshop "Biodanza en Massage voor koppels"
Locatie: Boerderij "De Kasteelse Hof" in Well - Noord Limburg.

We hebben de beschikking over de hele boerderij, de eigenaren Birgit en Gerrit zorgen voor de heerlijke - vegan - maaltijden. De boerderij is gelegen grenzend aan de Maas en de Maasduinen.

Aanbod: we bieden een all-in weekend met logies, maaltijden en biodanza en massage workshops, kortom een weekend om samen te genieten met je partner ver van de alledaagse beslommeringen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken in de verbinding met elkaar.
Tijden: aankomst vrijdagmiddag rond 17:00 uur waarna we starten met een gezamenlijke maaltijd.Vrijdagavond, zaterdag en zondag vivencia's.
Afsluiting: zondagmiddag rond 17:00 uur
Investering: 375 euro per persoon


Ben je geïnteresseerd dan kun je ons bellen of vul het contactformulier in.

Reacties van deelnemers

"Wij denken met een warm gevoel terug aan het weekend. Het was heerlijk om dieper met elkaar in verbinding te komen, met volle aandacht voor elkaar zonder afleidingen. Wij vonden het wel een beetje spannend om zo samen het weekend in te gaan maar het heeft ons diep geraakt.
De woorden die wij er aan willen verbinden zijn:

Rustgevend
Leerzaam
Bourgondisch
Emotioneel
Romantisch
Tot in detail goed verzorgd.
Professionele begeleiding.
Mooie omgeving.
Volledig jezelf kunnen zijn"

M en S

"Het is een gouden combi, zoals jullie biodanza met massage integreren.Ik ervaar daarbij de kracht van biodanza als openend, vertragend en verzachtend.Als 'voorwerk 'voor een serie aandachtige aanrakingen en massages met mijn partner.
Waarin onze relatie weerspiegeld werd.En hoewel we dit weekend voor de tweede keer volgden, werkte het wederom verdiepend op onze relatie.Alles kwam voorbij en mocht er zijn.
De liefde kon vrijuit stromen, met al zijn schakeringen .
De kleinschaligheid en het respectvol delen met andere koppels, ondersteunden het proces.

Peter en Monique weten een juiste balans te vinden tussen begeleiden en -zelf als koppel- onderdeel zijn van de groep.
Ze creëren in no time een veilig klimaat . Werken integer, zorgvuldig, respectvol en zuiver.
je bent bij hun werkelijk in goede handen.....
De warme ,knusse locatie, het heerlijke eten en het persoonlijke karakter ondersteunden het geheel"

R en T


"We hebben de beide Biodanza-Massage-weekenden gedaan en kijken er met plezier op terug.
Eigenlijk zijn het verwen-weekenden, waarbij jullie alles uit de kast halen om de deelnemers zo veel mogelijk te laten genieten. Tegelijkertijd heel professioneel zowel op Biodanza-niveau als op Massage-niveau.
We hebben echt geleerd om veel meer facetten van massage te ervaren en toe te passen.
Het is een boost voor je relatie zo een weekend. Voor ons is het aanleiding om ook samen meer op allerlei manieren te masserenals we thuis zijn. Ook de locatie draagt aan de succesvolle formule bij, vooral voor de kleine groepen waarmee jullie werken: een mooie zaal en goed verzorgde kamers met eigen sanitair"

Loes en Thieu

"Wijzijn nog steeds aan het nagenieten. Het gaat toch wel diep en raakt allerlei lagen. Jullie hebben dat prachtig gedaan"


"We kijken samen terug op een liefdevolle, intieme en relationele groei voor onze relatie tijdens dit weekend"


Wij hebben deze weekends ook gevolgd bij Monique en Peter en vinden hun daar echt heel goed in!! Wat ons zo aansprak : de eenvoud, de echtheid en puurheid waarop ze deze workshop geven. Voor ons bracht het elke keer opnieuw een diepere verbinding in onze relatie. Het leuke is ook dat er alleen maar koppels zijn en dat je tussendoor ook wat kan delen samen, als je dat wil.


Weet je niet wat Biodanza is, heb je het nooit gedaan… geen probleem… het is een heel fijne manier om in je relatie op een andere manier te verbinden. Het brengt lichtheid, tederheid, plezier en nog veel meer….
De massage is voor beginners en op een heel veilige manier opgevat.