De wekelijkse les


Opbouw


Elke biodanzales is zorgvuldig opgebouwd uit diverse eenvoudige oefeningen en dansen, die met elkaar een eenheid vormen. Tijdens de les krijg je een korte mondelinge introductie voor iedere dans. Daarna wordt er een stukje voorgedaan op muziek. Vervolgens wordt iedereen uitgenodigd om het zelf te ervaren. Tijdens het dansen ervaar je verschillende delen van jezelf zoals je vitaliteit, je vuur, je kracht maar ook je zachtheid, je lichtheid, je luchtigheid, je speelsheid en je creativiteit.


Tijdens elke biodanzales worden er dansen alleen gedaan, maar ook dansen in tweetallen en met de hele groep.De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden.


Voorbij de taal


Tijdens de les wordt er door de deelnemers niet gesproken om beter bij je gevoel te kunnen blijven. Doordat je niet praat, vallen ook de verschillen tussen mensen weg. Het maakt niet uit waar je werkt, hoe oud je bent of wat voor kleur je hebt, je raakt elkaar in je mens-zijn. Door samen te dansen creëer je gevoelens van gemeenschappelijkheid.


Contact met gezondheid en lichtheid


Je komt in contact met het gezonde, lichte deel in jezelf en daardoor leer je dat je intens kunt leven en genieten van elk moment. Je vindt inspiratie om je leven steeds meer te creëren vanuit oprechte verlangens naar gezondheid en liefde.