Holistic Pulsing

Holistic Pulsingis een uitnodiging om opnieuw contact te maken met de oorspronkelijke wijsheid van je lichaam en met de emoties en gevoelens die erin zijn opgeslagen.


Centraal staat het bewuster ervaren van alles wat er diep binnen in je leeft. Het is een lijfelijke speurtocht in jezelf en helpt je om vastgeroeste gewoontes, remmende gedragspatronen en onderdrukte emoties tos te laten.


Het is een doeltreffende weg om in het hier en nu te zijn, waardoor je minder de slaaf wordt van kopzorgen, gepieker en stress. Holistic Pulsing maakt het weefsel in het lichaam beweeglijker en elastischer, versoepelt de gewrichten en brengt het zenuwstelsel tot rust. Het helpt bij stress en overspanning en heeft een helende werking op diverse fysieke klachten.


Holistic Pulsing: een zachte en subtiele vorm van lichaamswerk.


Bij een pulsingsessie lig je gekleed op een massagetafel en wordt je lichaam door de pulser voortdurend gewiegd, losgeschud en gestretcht. De 70% waterhuishouding in je lichaam komt in beweging en veroorzaakt een intens golvende beweging in je energiestroom. Lichamelijke en emotionele blokkades, die als rotsblokken de vrije doorstroming belemmeren, kunnen hierdoor opgeruimd worden.


Pulsen is als warm water laten stromen over bevroren energie.


Tijdens een pulsingsessie wordt je gevraagd om voller en dieper te ademen, zodat je intenser gaat voelen. Je wordt ook uitgenodigd om wat je ervaart, verbaal en non-verbaal te uiten. Een pulsingsessie is telkens weer een boeiende en verrassende ontdekkingstocht in jezelf.Voor wie is het bedoeld?


Het kan ondersteunend zijn:


  • Bij vermoeidheid, stress en spanning
  • Bij lichamelijke klachten als: hoofdpijn, rugpijn, chronische vermoeidheid, e.d.
  • Emotionele klachten als: verdriet, depressiviteit, onzekerheid.

Een pulsingsessie kun je jezelf ook cadeau doen:


  • Omdat je zo druk bezig bent met denken en opmerkt nauwelijks meer te kunnen voelen.
  • Wanneer je emotionele of fysieke blokkades ervaart.
  • Omdat je niet lekker in je lijf zit.
  • Omdat je geraakt bent door wat er op dit moment speelt en je het uit wilt werken om tot verheldering te komen.
  • Als je veel geeft en ernaar verlangt om te ontvangen.
  • Als je (weer) wilt genieten van een stromend, levend lijf